fbpx

Zonwering op maat

Weer UV-straling en hitte van de zon af

Zonwering van Serge Ferrari

Serge Ferrari is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van zonwering. Hun producten zijn gemaakt van een hoogwaardig synthetisch materiaal dat speciaal is ontwikkeld voor buiten gebruik. Deze materialen hebben een hoge duurzaamheid en zijn bestand tegen extreme temperaturen en weersomstandigheden.

Er zijn verschillende soorten zonwering van Serge Ferrari beschikbaar, zoals zonneschermen, zonneluifels en terrasoverkappingen. Deze producten kunnen worden gebruikt om exterieurruimtes te beschermen tegen de zon, wind en regen. Bovendien bieden ze privacy en creëren ze een aangename sfeer op het terras of in de tuin.

Serge Ferrari biedt ook personalisatie-opties voor hun zonwering. Zo kunnen klanten kiezen uit verschillende kleuren en designs om hun zonwering aan te passen aan de stijl van hun huis of tuin.

Al met al biedt Serge Ferrari een ruime keuze aan hoogwaardige zonwering-oplossingen voor exterieurruimtes, die stijlvol, duurzaam en functioneel zijn.

UV-stralen

Zonlicht bestaat voor een deel uit ultraviolette stralen (uv-straling). Wolken of glas houden deze straling niet tegen en het dringt daarom diep in je huid. Ook tijdens winterdagen kunnen UV stralen door uw raam naar binnen schijnen. Onze zonwering houdt niet alleen warmte tegen maar kan u het hele jaar door beschermen tegen UV-stralen.

Mensen die een gebruik hebben gemaakt van onze diensten, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor 80%
Comfort 55%
Tuin tijd in de winter 100%
Waarde huis 40%
Wanneer u een overkapping aanschaft bij Voordeel-tuin dan geniet u van:

Vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar en zijn bereikbaar via WhatsApp.
Offerte aanvragen

Tijd om de hitte en de UV stralen te weren!

FAQ

Veelgestelde vragen

De prijs van een zonwering kan worden bepaald door verschillende factoren. Zo kan de grootte en het type zonwering een rol spelen in de prijs. Bovendien kan de kwaliteit van het materiaal en de technologie die wordt gebruikt om de zonwering te maken, invloed hebben op de prijs. Andere factoren die de prijs kunnen beïnvloeden, zijn de garantie en de service die door de fabrikant wordt aangeboden, evenals eventuele extra opties of accessoires die beschikbaar zijn. Al deze factoren kunnen bijdragen aan de uiteindelijke prijs van een zonwering.

Alleen hierdoor kunnen wij op voorhand niet een prijs indicatie geven.

Als bedrijf proberen wij altijd om de zonwering zo snel mogelijk te leveren en te monteren nadat wij een akoord hebben ontvangen van onze klanten. We begrijpen dat het belangrijk is om ervoor te zorgen dat de zonwering op tijd wordt geleverd en geïnstalleerd, zodat onze klanten zo snel mogelijk van hun nieuwe zonwering kunnen genieten.

Wij streven ernaar om de zonwering te leveren en te monteren binnen 3 weken na het ontvangen van een akoord. Dit betekent dat we ons best doen om zo snel mogelijk te reageren op aanvragen van onze klanten en om het installatieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

We begrijpen dat sommige factoren, zoals weersomstandigheden of beschikbaarheid van materialen, mogelijk invloed kunnen hebben op de lever- en installatietijd. Mochten er vertragingen optreden, zullen we onze klanten hiervan zo snel mogelijk op de hoogte stellen en samen met hen zoeken naar een passende oplossing.

Onze dienst is van A tot Z geregeld, wat betekent dat we alle stappen van het proces van inmeten tot en met montage en eventueel onderhoud achteraf voor onze klanten verzorgen. Dit betekent dat we onze klanten van begin tot eind begeleiden bij het kiezen van de juiste zonwering voor hun huis of tuin, en dat we ervoor zorgen dat de installatie soepel verloopt.

Bij het inmeten van de zonwering zullen we rekening houden met de specifieke behoeften van onze klanten en met de afmetingen van de ruimte waar de zonwering geïnstalleerd zal worden. We zullen ook rekening houden met eventuele beperkingen die van toepassing zijn op het gebouw of de tuin van onze klanten.

Na het inmeten zullen we de zonwering op maat maken en vervolgens zorgen voor een professionele installatie. Bovendien bieden we onderhoud aan voor onze zonwering, zodat deze in topconditie blijft en onze klanten zo lang mogelijk kunnen genieten van hun zonwering.

In het kort bieden we een complete dienst van A tot Z voor onze zonwering, waarbij we onze klanten van begin tot eind begeleiden bij het proces van inmeten tot en met montage en eventueel onderhoud achteraf.