fbpx

Veranda's

Haal meer uit uw tuin met een veranda op maat!

Maatwerk en gratis meetservice voor elke veranda

Onze specialisten plaatsen de veranda precies waar u deze wilt hebben. Door een veranda zal u van alle seizoenen kunnen genieten. Bij Voordeel-tuin is elke veranda maatwerk! Als klant kunt u rekenen op onze gratis meetservice en professioneel advies.

Al onze veranda’s voldoen aan de Europese bouwnormen. De Veranda’s zijn bestand tegen UV-straling, sneeuw, vocht en allerlei andere weersomstandigheden.

Een veranda is voor elk seizoen

Wanneer we uw veranda voorzien van glazen dakplaten dan kunt u tijdens alle seizoenen buiten zitten. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke zonnige winterdag, de winterzon verwarmt u door het glas heen maar van de regen zal u geen last hebben. Zo kun je bijvoorbeeld ontspannen thuis werken in je veranda wat een fijne invloed kan hebben op uw werksfeer. Of geniet heerlijk van een kop koffie op uw terras met uw favoriete boek, film of magazine. 

Mensen die een veranda door ons hebben laten installeren, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor 80%
Comfort 55%
Tuin tijd in de winter 100%
Waarde huis 50%

Top kwaliteit, voor een scherpe prijs!

Een veranda van voordeel-tuin staat garand voor de beste prijs – kwaliteit verhouding. Wij werken enkel met de beste materialen die op de markt verkrijgbaar zijn, voor uw veranda. Bij ons worden alle veranda’s gemaakt van een aluminium frame, zo bent u niet verzekerd van een lange levensduur het is ook nog eens zeer duurzaam. Het aluminium dat wij gebruiken is van het type T6-6063. Dit is het zelfde aluminium die ook in de ruimte vaard gebruikt wordt. Wij bieden u dan ook een garntie van 10 jaar op het frame werk!

Wanneer u een overkapping aanschaft bij Voordeel-tuin dan geniet u van:

Vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar en zijn bereikbaar via WhatsApp.

Een echte eye-catcher in uw tuin

Een veranda is de ideale oplossing in iedere tuin. De prachtige aluminium veranda’s van Voordeel-tuin zijn ook nog eens schitterend in uitstraling, volledig aanpasbaar aan uw eigen wensen. Doordat wij enkel werken met hoogwaardig aluminium, gehard glas en polycarbonaat van topkwaliteit, zijn de door ons geleverde veranda’s van de beste kwaliteit. Wij zijn niet voor niets iedere dag op pad om de mooiste veranda’s te monteren. Onze veranda’s beschikken over een CE-markering, wat inhoudt dat ze voldoen aan alle Europese bouwnormen. Onze constructies zijn zo stevig dat deze maar liefst 80 kilo per vierkante meter kunnen dragen. Het gebruikte aluminium T6-6063 is bestand tegen alle weersomstandigheden zoals sneeuw, regen of hoge UV-straling. Een veranda in Almere laten plaatsen, in Utrecht laten bezorgen of in Rotterdam bestellen is dus net zo simpel als de som 1+1.

Materialen van de veranda

Al onze vernada’s, overkappingen, tuinkamers en pergola’s worden gemaakt van een aluminium frame. Dit materiaal heeft niet alleen een lange levensduur het is daarnaast is het ook nog eens zeer duurzaam. Voor het frame gebruiken wij aluminium type T6-6063. Dit is een zeer sterke soort aluminium. Dit type aluminium wordt ook veel in de ruimtevaart gebruikt.

Voor de daken van onze producten gebruiken we aluminium type T7. Ook dit is een zeer sterke en betrouwbare soort aluminium. Doordat wij garanderen dat dit zeer sterke types aluminium zijn, geven wij u 10 jaar garantie op de constructie. Verder heeft u verschillende optie’s om uw dak mee te bekleden denk aan glas en polycarbonaat. Deze zijn beide zowel helder als opaal te verkrijgen.

Wat kost een veranda?

Om te bepalen wat de kosten zijn van een veranda komen een hoop factoren kijken. De afmeting van een veranda, welke materialen wilt u hebben, wilt u nog opties toevoegen zoals een glazen schuifwand of zijwanden? Enkel door deze facetten kunnen de prijzen behoorlijk uiteenlopen.

Wij adviseren u dan ook om eerst voor u zelf te bepalen welke afmetingen van de veranda u wilt hebben. Zodra u dit weet kunt u gaan denken over welke materialen u zou willen hebben. Bent u op zoek naar een Polycarbonaat dak bedekking of moet deze van glas zijn? Ook in de polycarbonaat en glas dagen zitten nog verschillen de een wilt een opaal dak hebben en de ander een helder dak. Als u voor uzelf bepaald heeft wat de afmeting is en welke dak afwerking u wilt hebben dan blijft er nog 1 vraag over welke opties zou u eventueel willen toevoegen aan uw veranda? Als opties verstaan wij: een glazen schuifwand of misschien een hele schuifpui? Wilt u er zijwanden in zo ja moeten deze voorzien zijn van een spie? 

Als u nog niet helemaal zeker weet wat u precies hebben wilt, willen wij u aanraden om contact te leggen met één van onze adviseurs. Zij kunnen met u samen de mogelijkheden bekijken en bespreken om zo uw wensen exact af te stemmen. Wij zeggen niet voor niets U heeft een idee samen maken we een plan. Wanneer dit plan bekend is kunnen we natuurlijk geheel vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Enkel zo weet u dat u een eerlijke prijs ontvangt voor dat wat u hebben wilt

Veranda
Tuinkamer

Waarom een veranda?

Een veranda kan een geweldige aanvulling op een huis zijn, omdat het een extra ruimte geeft waar u kunt genieten van het buitenleven zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de weersomstandigheden. Dit is vooral handig tijdens de warme zomermaanden, wanneer u graag buiten wilt zitten maar het te heet kan zijn om dat te doen zonder enige schaduw.

Een veranda kan ook een esthetische verbetering zijn voor een huis. Het kan het uiterlijk van een huis aantrekkelijker maken, vooral als het is ontworpen om te passen bij de stijl van het huis. Bovendien kan een veranda ook de waarde van een huis verhogen, wat kan helpen bij het verkopen van een huis in de toekomst.

Een ander voordeel van een veranda is dat het een extra ruimte is om te ontspannen en te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Het is een plek waar u kunt ontspannen met een boek of gewoon genieten van de frisse lucht en het uitzicht.

Samengevat kan een veranda een verbetering van een huis zijn door het toevoegen van extra leefruimte, het verhogen van de esthetische waarde van een huis en het creëren van een plek om te ontspannen en te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Voordelen aluminium vernada!

Er zijn een aantal voordelen van een aluminium veranda in vergelijking met een houten veranda:

 1. Duurzaamheid: Aluminium is veel duurzamer dan hout en heeft een langere levensduur. Hout kan rotten, splinteren of beschadigen door insecten, terwijl aluminium weerbestendig is en niet aangetast wordt door insecten of andere elementen.

 2. Onderhoud: Een aluminium veranda vereist veel minder onderhoud dan een houten veranda. Hout moet regelmatig geschilderd of gebeitst worden om het in goede staat te houden, terwijl aluminium een stootvaste en onderhoudsvriendelijke optie is.

 3. Gewicht: Aluminium is een stuk licht van gewicht in vergelijking met hout, wat het makkelijker maakt om te verplaatsen en te installeren.

 4. Prijs: Aluminium verandas zijn meestal goedkoper dan houten verandas, vooral op de lange termijn. Hoewel de aanschafprijs van een houten veranda misschien lager is, zullen de kosten voor het onderhoud op de lange termijn hoger zijn.

 5. Esthetiek: Aluminium verandas kunnen worden verkregen in verschillende kleuren en stijlen, zodat u kunt kiezen voor een stijl die het beste past bij uw huis.

In samenvatting zijn aluminium verandas duurzamer, vereisen minder onderhoud, zijn licht van gewicht, goedkoper op de lange termijn en kunnen worden verkregen in verschillende kleuren en stijlen.

Waarom een veranda

Er zijn natuurlijk talloze redenen waarom u zou kunnen overwegen om een aluminium veranda te laten plaatsen wij hebben er een aantal voor u opgesomt:

 1. Duurzaamheid: Aluminium is veel duurzamer dan hout en heeft een langere levensduur. Het is weerbestendig en niet aangetast door insecten of andere elementen.

 2. Onderhoud: Een aluminium veranda vereist veel minder onderhoud dan een houten veranda. Hout moet regelmatig geschilderd of gebeitst worden om het in goede staat te houden, terwijl aluminium een stootvaste en onderhoudsvriendelijke optie is.

 3. Gewicht: Aluminium is een stuk lichter van gewicht in vergelijking met hout, wat het makkelijker maakt om te verplaatsen en te installeren.

 4. Prijs: Aluminium verandas zijn meestal goedkoper dan houten verandas, vooral op de lange termijn. 

 5. Esthetiek: Aluminium verandas kunnen worden verkregen in verschillende kleuren en stijlen, zodat u kunt kiezen voor een stijl die het beste past bij uw huis.

 6. Extra ruimte: Een veranda kan een geweldige aanvulling op een huis zijn, omdat het een extra ruimte geeft waar u kunt genieten van het buitenleven zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de weersomstandigheden.

Veranda met glazen schuifwanden

Bent u op zoek naar een manier om  nog meer te genieten vanuit uw huis? Overweeg dan om een veranda met glazen schuifwanden te laten installeren!

Met glazen schuifwanden heeft u het beste van twee werelden: een gesloten veranda voor de koudere maanden en een open veranda voor de warme zomerdagen. De glazen schuifwanden kunnen gemakkelijk worden geopend en gesloten om de gewenste hoeveelheid licht en lucht binnen te laten.

Een veranda met glazen schuifwanden is ook een geweldige manier om het uitzicht vanuit uw huis te verbeteren. De glazen wanden bieden een ongehinderd uitzicht op de omgeving, waardoor u kunt genieten van het prachtige landschap of uw tuin terwijl u binnen bent.

Bovendien zijn glazen schuifwanden ook energie-efficiënt. Ze helpen bij het isoleren van de veranda, zodat u minder energie hoeft te gebruiken om de ruimte warm te houden in de winter en koel in de zomer.

Kortom, een veranda met glazen schuifwanden is een geweldige manier om van het buitenleven te genieten vanuit uw huis, het uitzicht te verbeteren en energie te besparen. Laat ons u helpen bij het realiseren van uw droomveranda!

Schuifwand
vrijstaande veranda

Een veranda daar waar uw hem wilt

Bent u op zoek naar een manier om uw buitenleven te verbeteren? Overweeg dan om een vrijstaande veranda te laten installeren!

Een vrijstaande veranda is een geweldige manier om extra leefruimte te creëren en te genieten van het buitenleven, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de weersomstandigheden. Het is een ideale plek om te ontspannen met een boek of gewoon te genieten van het uitzicht.

Een ander voordeel van een vrijstaande veranda is dat het een flexibele optie is. Het kan worden geplaatst op een plek naar keuze op uw terrijn, zodat u kunt kiezen voor de locatie die het beste past bij uw behoeften en wensen.

Bovendien kan een losstaande veranda ook een esthetische verbetering zijn voor uw huis. Het kan worden ontworpen om te passen bij de stijl van uw huis en kan de waarde van uw huis verhogen.

Kortom, een losstaande veranda is een geweldige manier om extra leefruimte te creëren en te genieten van het buitenleven, terwijl het tegelijkertijd een flexibele en esthetische optie is. Laat ons u helpen bij het realiseren van uw droomveranda!

Offerte aanvragen

Tijd om van alle seizoenen te genieten!

FAQ

Veelgestelde vragen

Om de daadwerkelijke kosten van uw terrasoverkapping te weten adviseren wij u om het offerte aanvraag formulier in te vullen. Waar u in iedergeval van uit kan gaan is dat wij voor complete ontzorging gaan. Onze prijzen zijn dan ook inclusief materiaal, montage en maatwerk!

Al onze veranda's beschikken over een CE-markering waardoor ze  voldoen aan de Europese bouwnormen. De overkappingen zijn bestand tegen UV-straling, sneeuw, vocht en allerlei andere weersomstandigheden. Omdat de levensduur van onze veranda's enorm lang zijn geniet u van 10 jaar lang garantie. Meer informatie hierover vind u in onze algemene voorwaarden.

Binnen 21 dagen naar uw bestelling staat de terrasoverkapping klaar in uw tuin. Voordeel-schutting staat garant voor de beste service, advies, tips, gratis meetservice en montage. Vraag een offerte aan of start een WhatsApp chat met ons en binnen 21 dagen geniet u van uw eigen terrasoverkapping.

Klantenservice