fbpx

Tuinkamer exact zoals u dat wenst...

Een tuinkamer is een veranda die voor- en zijwanden heeft.

Tuinkamer kopen

Op het moment dat u een tuinkamer wilt kopen om nóg comfortabeler in uw eigen tuin te zitten, kiest u natuurlijk niet zomaar voor de eerste de beste tuinkamer. Het begint al met de vraag of hij aan het huis vast moet of toch lekker los achterin in de tuin. Welke afmetingen moet de tuinkamer dan krijgen? De vraag of u voor een stadaard maat gaat hebben wij al voor u ingevuld, al onze tuinkamers zijn exact op de maat die u wenst. Voordeel-tuin is dé specialist in Nederland. Wij besteden graag alle aandacht aan u om uw wensen door te nemen.Onze goed vakmannen gebruiken hun kennis en ervaring om u te ondersteunen in iedere fase van het kopen van een tuinkamer op maat.

Een tuinkamer geeft u de mogelijkheid om vaker en langer van uw tuin te genieten.
Bij Voordeel-tuin is elke tuinkamer maatwerk! Als klant kunt u rekenen op onze gratis meetservice en professioneel advies.

Al onze tuinkamers hebben een CE keurmark en voldoen aan de Europese bouwnormen. De overkappingen zijn bestand tegen UV-straling, vocht en allerlei andere weersomstandigheden.

Klaar om nog meer te genieten van uw tuin?

Een tuinkamer is een veranda met voor-en zijwanden. Hier kun je het hele jaar van genieten. Zelfs in de winter of met slecht weer! Uw tuinkamer wordt dankzij zorgvuldige premontage door onze specialisten in slechts één dag geïnstalleerd. 

Beste service en eerlijk advies

Omdat Voordeel-tuin wilt dat u de juiste keuze maakt, luisteren we als eerst naar uw wensen om u vervolgens van helder een eerlijk advies te kunnen voorzien. Met onze gratis meetservice, professionele tips en natuurlijk technisch inzicht kunt u uw perfecte tuinkamer kopen en laten plaatsen. Wij zorgen dat uw tuinkamer compleet zorgeloos bij u in uw tuin komt.  Omdat wij de productie, assemblage, logistiek en installatie in eigen beheer hebben kunnen wij snel schakelen en biedt Voordeel-tuin transparante en de laagste prijzen.

Mensen die een tuinkamer door ons hebben laten installeren, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor 80%
Comfort 55%
Tuin tijd in de winter 100%
Waarde huis 40%
Wanneer u een tuinkamer aanschaft bij Voordeel-tuin dan geniet u van:
  • 21 dagen na bevestiging in uw tuin
    Of eerder!
  • Inclusief montage
  • 10 jaar garantie op de constructie
  • Gratis meetservice
  • Geen voorrijkosten

Vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar en zijn bereikbaar via WhatsApp.
Offerte aanvragen

Wij hebben uw tuinkamer binnen één dag geïnstalleerd!

FAQ

Veelgestelde vragen

De prijzen voor een tuinkamer verschillen dankzij veel keuze en maatwerk enorm. We maken om deze reden graag een offerte op maat, zodat u een passende prijs krijgt voor uw maatwerk tuinkamer.

Binnen 21 dagen naar uw aanvraag staat de tuinkamer klaar in uw tuin. Voordeel-schutting staat garant voor de beste service, advies, tips, gratis meetservice en montage. Vraag een offerte aan of start een WhatsApp chat met ons en binnen 21 dagen geniet u van uw eigen terrasoverkapping.

Ja! Wanneer Voordeel-tuin uw tuinkamer realiseert dan regelen wij alles voor u van A tot Z. 

Veranda in Flevoland
Logo voordeel-tuin

Let op! crème wit
Langere levertijd!

Wit