fbpx

Overkapping op maat

Een goede overkapping draagt mee aan de comfort van uw huis

Maatwerk en gratis meetservice voor elke overkapping

Bent u op zoek naar een kwalitatieve  terras overkapping op maat? Dan bent u van harte welkom bij Voordeel-tuin. Een overkapping bied u de mogelijkheid om vaker en langer gebruik te kunnen maken van uw tuin.

Elke situatie is ander zo is ook elke overkapping anders, Voordeel-tuin maakt elke overkapping standaard volledig kosteloos op maat! Doordat wij maatwerk aanbieden komen wij natuurlijk geheel kosteloos uw overkapping inmeten, daarbij voorzien wij u graag van proffesioneel advies.

Al onze overkappingen zijn voorzien van een CE-markering en een TÜV keurmerk en voldoen daarmee aan de Europese bouwnormen. De overkappingen worden altijd op maat gemaakt, hieraan zitten bij ons geen kosten verbonden. 

Uw terras overkapping

Een terrasoverkapping bedekt uw terras. Dit maakt het aangenamer om op uw terras te zitten. We denken graag met u mee en bespreken graag de mogelijkheden. Door vele opties zoals glazen schuifwanden, lamellendaken en bijvoorbeeld LED verlichting kunnen we uw overkapping precies zo maken als u dat wenst. Er zijn uiteraard ook meerdere kleuren beschikbaar waaronder zwart, créme of antraciet.  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, een offerte vragen of simpelweg een WhatsApp chat met ons starten.

Klaar om nog meer te genieten van uw tuin?

Onze specialisten staan u graag te woord en geven u graag advies. Plan een gesprek in en we komen snel bij u langs om de gratis meetservice uit te voeren. Ook als u niet precies weet wat u wilt, of meer wilt weten over de prijs dan kunt u gerust contact met ons opnemen

Uw overkapping vast aan het huis

Maakt u de keuze voor een overkapping aan huis, dan bent u bij voordeel-tuin aan het juiste adres.

Een Overkapping aan huis is de perfecte manier om om uw terras en of andere ruimtes te overkappen. Zo beschermt u uw  tuin of autoplek van de vele regen en wind

Wanneer u een overkapping aanschaft bij Voordeel-tuin dan geniet u van:

Vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar en zijn bereikbaar via WhatsApp.

Een echte eye-catcher in uw tuin

Een overkapping is de ideale oplossing in iedere tuin. De prachtige aluminium overkappingen van Voordeel-tuin zijn ook nog eens schitterend in uitstraling, volledig aanpasbaar aan uw eigen wensen. Doordat wij enkel werken met hoogwaardig aluminium, gehard glas en polycarbonaat van topkwaliteit, zijn de door ons geleverde overkappingen van de beste kwaliteit. Wij zijn niet voor niets iedere dag op pad om de mooiste overkappingen te monteren. Onze overkappingen beschikken over een CE-markering, wat inhoudt dat ze voldoen aan alle Europese bouwnormen. Onze constructies zijn zo stevig dat deze maar liefst 80 kilo per vierkante meter kunnen dragen. Het gebruikte aluminium T6-6063 is bestand tegen alle weersomstandigheden zoals sneeuw, regen of hoge UV-straling. Een overkapping in Almere laten plaatsen, in Utrecht laten bezorgen of in Rotterdam bestellen is dus net zo simpel als de som 1+1.

Materialen van de overkapping

Al onze vernada’s, overkappingen, tuinkamers en pergola’s worden gemaakt van een aluminium frame. Dit materiaal heeft niet alleen een lange levensduur het is daarnaast is het ook nog eens zeer duurzaam. Voor het frame gebruiken wij aluminium type T6-6063. Dit is een zeer sterke soort aluminium. Dit type aluminium wordt ook veel in de ruimtevaart gebruikt.

Voor de daken van onze producten gebruiken we aluminium type T7. Ook dit is een zeer sterke en betrouwbare soort aluminium. Doordat wij garanderen dat dit zeer sterke types aluminium zijn, geven wij u 10 jaar garantie op de constructie. Verder heeft u verschillende optie’s om uw dak mee te bekleden denk aan glas en polycarbonaat. Deze zijn beide zowel helder als opaal te verkrijgen.

Kosten van een overkapping

U wilt graag een nieuwe overkapping laten plaatsen, wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt weten wat dit gaat kosten! Helaas kunnen wij hierop niet direct een antwoord geven. Wij adviseren u dan ook een vrijblijvende offerte op te vragen. Doordat wij werken met enkel maatwerk kunnen wij op voorhand niet vertellen wat de kosten zullen zijn van uw project.

Veranda
Offerte aanvragen

Tijd om extra van uw tuin te genieten!

FAQ

Veelgestelde vragen

Om de daadwerkelijke kosten van uw terrasoverkapping te weten adviseren wij u om het offerte aanvraag formulier in te vullen. Waar u in iedergeval van uit kan gaan is dat wij voor complete ontzorging gaan. Onze prijzen zijn dan ook inclusief materiaal, montage en maatwerk! De prijzen voor een overkapping starten bij €1299 euro

Binnen 21 dagen naar uw bestelling staat de terrasoverkapping klaar in uw tuin. Voordeel-schutting staat garant voor de beste service, advies, tips, gratis meetservice en montage. Vraag een offerte aan of start een WhatsApp chat met ons en binnen 21 dagen geniet u van uw eigen terrasoverkapping.

Ja! Wanneer Voordeel-tuin uw terrasoverkapping realiseert dan regelen wij alles voor u van idee tot realisatie. 

Een overkapping is een structuur die is bedoeld om uw huis of tuin te beschermen tegen weersinvloeden, zoals regen, zon en wind. Overkappingen komen in verschillende vormen en maten, van kleine afdakjes tot grote verandas.

Er is soms discussie over of een overkapping een bijgebouw is of niet. Volgens de definitie van een bijgebouw is het een gebouw dat is verbonden met het hoofdgebouw, maar dat niet voldoet aan de eisen van een woning. Dit betekent dat een overkapping niet per se een bijgebouw is, afhankelijk van de grootte en het doel ervan.

Als een overkapping groot genoeg is om te worden gebruikt als woonruimte of als het opzettelijk is ontworpen om te dienen als bijgebouw, dan kan het wel worden beschouwd als een bijgebouw. In dit geval kan het nodig zijn om vergunningen te verkrijgen voordat de overkapping wordt gebouwd.

Aan de andere kant, als een overkapping kleiner is en alleen bedoeld is om te dienen als afdak of beschutting voor uw huis of tuin, dan is het waarschijnlijk geen bijgebouw. In dit geval zou u waarschijnlijk geen vergunningen nodig hebben om de overkapping te bouwen.

Het is belangrijk om te onthouden dat de definitie van een bijgebouw kan variëren afhankelijk van de plaatselijke wetgeving. Het is daarom raadzaam om contact op te nemen met uw gemeente of vergunningenverlenende autoriteit voordat u begint met het bouwen van een overkapping, zodat u zeker weet dat u voldoet aan alle vereisten.

Klantenservice