fbpx

Offerte aanvraag voor een overkapping of veranda

Wat kost uw overkapping of veranda? Vul het offerte formulier in en ontvang binnen 12 uur een offerte met de totaalprijs van uw overkapping.

Bent u op zoek naar een aluminium veranda? Bij Voordeel Tuin hebben we meerdere opties om uw droomveranda te realiseren. Zo kunt u kiezen voor een veranda met een spie, zijwand of misschien zelfs een glazen schuifwand. Onze verandas zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en bieden maximale bescherming tegen het weer. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende daken, zoals polycarbonaat of glas. Zo kunt u de veranda afstemmen op uw wensen en de stijl van uw woning.

Maar er zijn nog meer opties om uw veranda aan te passen aan uw wensen. Zo kunt u kiezen voor inbouwspots om de veranda sfeervol te verlichten, of voor zonwering om u te beschermen tegen de felle zon. Ook kunt u kiezen voor extra accessoires, zoals een buitenkeuken of plantenbakken, om de veranda nog meer naar uw wensen aan te passen.

Onze verandas zijn op maat gemaakt, zodat we altijd een veranda kunnen leveren die aansluit bij uw wensen en budget. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken en een offerte aan te vragen. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomveranda.

Offerte aanvragen

Tijd om extra van uw tuin te genieten!