fbpx

Glazen schuifwanden...

Wanneer je apart in de tuin een overkapping hebt staan kun je deze aan een of meerdere kanten afsluiten met een glazen wand voor extra comfort

Glazen schuifwanden

Maak uw overkapping winddicht en bescherm uw overkapping/terras tegen andere weersinvloeden zoals regen en sneeuw. Met de glazen schuifwanden van Voordeel-tuin maakt u het uwzelf mogelijk om tijdens elk seizoen te genieten van het buiten leven. Omdat de schuifwanden van glas zijn zal de (winter)zon ervoor zorgen dat het warm word. En door de wanden te sluiten zorgt u ervoor dat de warmte blijft hangen.

Heeft u nog geen overkapping?

Kijk dan voor een tuinkamer, een tuinkamer is een veranda met voor-en zijwanden. Hier kun je het hele jaar van genieten. Zelfs in de winter of met slecht weer! Uw tuinkamer wordt dankzij zorgvuldige premontage door onze specialisten in slechts één dag geïnstalleerd. 

Onze klanten die glazen schuifwanden hebben laten plaatsen gaven aan dat:

Geluksfactor 80%
Comfort 80%
Tuin tijd in de winter 87%
Waarde huis 55%
Wanneer u een overkapping aanschaft bij Voordeel-tuin dan geniet u van:

Vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar en zijn bereikbaar via WhatsApp.

Aluminium kozijn met een glazen schuifwand

Doordat wij wereken met een grote glas leverancier is voordeel-tuin in staat glazen schuifwanden tegen eerlijke prijzen te leveren. Voordeel-tuin staat garantie voor snelle leveringen doordat wijhet transport in eigen beheer hebben , alleen hierdoor al kunnen wij supel snel schakelen en u de beste service bieden die u nodig heeft.  Onze glazen schuifwanden worden volledig geprefrabiceerd mee genomen om de motage tijd drastisch te verkorten en u eerder kunt genieten van uw glazen schuifwand. 

Glazen schuifwanden kunnen voor meerdere doeleinden ingezet worden. Wanneer u een vrijstaande veranda heeft kunt u deze volledig afsluiten met onze glazen schuifwanden om zo heerlijk tijdens de koude dagen nog langer te genieen van uw veranda. Wanneer u wenst om enkel de buiten zijdes te voorzien van een glazen wand om zo uit de wind te  blijven is dat natuurlijk een ideale optie omdat u immers het licht wel de toegang bied tot uw veranda.

Offerte aanvragen

Tijd om vaker en meer van uw tuin te genieten!

FAQ

Veelgestelde vragen

De prijzen voor een glazen schuifwand verschillen dankzij veel keuze en maatwerk enorm. We maken om deze reden graag een offerte op maat, zodat u een passende prijs krijgt voor uw maatwerk schuifwand.

Binnen 21 dagen na uw bestelling van de opdracht staat de schuifwand klaar.  Voordeel-tuin staat garant voor de beste service, advies, tips, gratis meetservice en montage. Vraag een offerte aan of start een WhatsApp chat met ons en binnen 21 dagen geniet u van uw eigen glazen schuifwand.

Ja! Wanneer Voordeel-tuin uw glazen schuifwand realiseert dan bent u ontzorgd van begin tot eind!

Klantenservice